Na jednom mestu sve informacije o izvozu voća i povrća na američko tržište

Od nedavno je dostupna elektronska platforma koja pruža informacije o izvozu svežeg i prerađenog voća i povrća na američko tržište.
Na jednom mestu sve informacije o izvozu voća i povrća na američko tržište
Foto: Pixabay
Domaći proizvođači, prerađivači i distributeri svežeg, smrznutog i prerađenog voća i povrća imaju mogućnost da na jednom mestu saznaju sve neophodne informacije o pripremi i izvozu na tržište Sjedinjenih Američkih Država (SAD).
 
Kako je saopštila Organizacija za hranu i poljoprivredu Ujedinjenih nacija (UN FAO), platforma je nastala u okviru projekta "Podrška diverzifikaciji izvoza poljoprivrednog i prehrambenog sektora Zapadnog Balkana i Istočne Evrope" u saradnji sa Evropskom bankom za obnovu i razvoj (EBRD) i Razvojnom agencijom Srbije.
 
Kompanije imaju priliku da uspostave kontakt sa ekspertima i dobiju konkretne informacije u vezi sa potencijalima tržišta, pripremom i realizacijom izvoza voća i povrća na ovo veliko svetsko tržište hrane.
 
Pristup kompletnom sadržaju je besplatan uz registraciju preduzetnika ili kompanija.
 
Pristup edukativnom materijalu je omogućen putem internet stranice Razvojne agencije Srbije vodic.ras.gov.rs.

Teme

izvoz

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Biznis i ekonomija