Nastavak proizvodnje u Fijatu za nedelju dana

U kompaniji "Fijat Krajsler automobili Srbija" (FCA) proizvodnja će biti nastavljena u utorak 9. novembra, po povratku radnika sa plaćenog odsustva, rečeno je u sindikatu "Nezavisnost".
Nastavak proizvodnje u Fijatu za nedelju dana
Foto: Pixabay
Radnici FCA trebalo je da se danas vrate na posao, ali su juče obavešteni da se plaćeno odsustvo produžava, a u sindikatu "Nezavisnost" nisu mogli da navedu koji je razlog za takvu odluku.
 
U Policijskoj upravi Kragujevac su agenciji Beta danas rekli da nisu tačne nedavne objave u medijima o navodno velikoj krađi auto-delova i HTZ opreme u FCA.
 
Kako su ocenili u policiji, reč je o dezinformacijama, a rekli su i da se ne sprovodi nikakva istraga među zaposlenima.
  • Banderaš

    02.11.2021 18:57
    Korupcija
    Država se zadužila ogromne pare da kupi hiljade Škoda,Audija,Mercedesa,Hondi,Tojota, za policiju,hitnu pomoć,državnu službu,a dala je milione evra subvencija Fijatu koji nije proizvodio ništa i umesto da policija na primer vozi automobile Fiata proizvedene u Kragujevcu,mi smo se suludo istovremeno zaduživali da bi pomogli nemačku auto industriju,a onda zaduživali da plaćamo minimalce radnike fiata koji nisu imali posao?! Mislim da bi neka okupatorska vlada druge države,vodila poštenije našu državu umesto ove izdajničke,pljačkaške,korumpirane horde protivnika srbije.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Biznis i ekonomija

Smanjene devizne rezerve NBS

Narodna banka Srbije (NBS) objavila je danas da su bruto devizne rezerve na kraju marta ove godine bile 24,9 milijardi evra, što je u odnosu na kraj prethodnog meseca smanjenje za 89,3 miliona evra.