Siniša Mali zove građane da ga pitaju o paušalnom oporezivanju

U okviru rubrike "Pitajte ministra finansija" građani i privrednici ovog meseca ministru Siniši Malom mogu da postavljaju pitanja koja se tiču paušalnog oporezivanja.
Siniša Mali zove građane da ga pitaju o paušalnom oporezivanju
Foto: Pixabay
Ministar Mali je danas putem instagram storija postavio anketu na temu paušalnog oporezivanja, a odgovori će na isti način biti postavljeni početkom sledeće nedelje.
Cilj je da se jednom mesečno detaljno obradi po jedna tema iz nadležnosti Ministarstva finansija, iako i građani i privrednici i na dnevnom nivou mogu da postavljaju pitanja ministru na razne teme, kako preko društvenih mreža, tako i preko sajta Ministarstva finansija mfin.gov.rs, kažu za Tanjug iz kabineta ministra.
U okviru rubrike "Pitajte ministra finansija Mali je proteklih meseci odgovarao na pitanja o e-fakturama, e-fiskalizaciji i direktnoj pomoći države građanima.
 
Ista praksa biće nastavljena i u narednom periodu, navode iz ministarstva.

Teme

porez
  • Грађанин

    05.12.2021 16:11
    Може неки смештај у Бугарској?
  • pawlle

    05.12.2021 08:42
    slinisa ,nesposoban si osim da ukrades diplomu
  • mile

    05.12.2021 07:17
    Ja bih ga pitao malo o doktoratu i njegovim objasnjenjima kako smo mi to ekonomski divovi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Biznis i ekonomija