ANKETA: Koliki minimalac je potreban i šta možete da uradite sa sadašnjim?

Ulazi se u još jedan krug pregovora čiji je ishod uglavnom to da se sa minimalcem ne može mnogo toga.
ANKETA: Koliki minimalac je potreban i šta možete da uradite sa sadašnjim?
Foto: 021.rs

Država je već dala predlog da minimalac bude 40.000, dok sindikati smatraju da je to malo. 

Većina poslodavaca smatra da bi minimalac trebalo da bude veći, pa bi po njima on mogao da bude oko 41.500. Nasuprot tome, sindikalci smatraju da minimalac mora da bude barem 43.000 dinara.

U anketi nam recite da li je ijedan od minimalaca prihvatljiv, a u komentarima napišite koliko bi morao da iznosi i šta možete da kupite sa trenutnim minimalcem.

Powered by Poll Maker

  • Biljana

    18.08.2022 09:58
    Minimalac
    Radim u marketu za minimalac .....svakoga dana eazmisljam sa napustim jel sa mojim minimalcem mogu da platim racune i kupum za jednu nedelju za frizider....mislim da bi realno bilo da minimalac bude sad u ovom vremene 55 -60 hiljada ...ni ti nije nista ali bar je nesto
  • Munja

    16.08.2022 10:53
    @Smejurija @MJ
    Vas dvoje ste izgleda veliki naučnici. Moj komentar je ako si lenj i hoćeš da imaš siguran posao, godišnji, veliku platu a bez ikakvog znanja, škole bez ikakve odgovornosti onda vrti točak i čekaj da ti nešto padne sa neba......
    Stisni petlju otvori nešto i sa svojim znanjem i umećem zaradi koliko hoćeš, i da te baš, baš briga koliki je minimalac.
  • Ф. М

    16.08.2022 07:15
    Ф. М
    Поводом тешке економске кризе која је све већа у народу видимо се 15. 9 на протестима!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Biznis i ekonomija