Moguća saradnja Pošte Srbije i Amazona

Rukovodstvo Pošte Srbije razgovaralo je danas u Privrednoj komori Srbije sa predstavnicima kompanije Amazon o potencijalnoj saradnji.
Moguća saradnja Pošte Srbije i Amazona
Foto: 021.rs
Na sastanku je razgovarano o tome da cene poštarina za ovaj region budu pristupačnije i duplo niže od dosadašnjih, tako da proizvodi poručeni preko Amazon platforme budu povoljniji krajnjim kupcima, navodi se u saopštenju Pošte.
Predstavnici Amazona su upoznati i sa zakonom po kojem su pošiljke vrednosti manje od 50 evra oslobođene od carine, uz plaćanje poreza na dodatu vrednost.
Razgovarali su i o budućnosti elektronske trgovine i saradnji Amazona i Pošte Srbije u ovom segmentu, budući da je ova američka multinacionalna tehnološka kompanija fokusirana upravo na elektronsku trgovinu.
 
Predstavnici Amazona borave u Beogradu na regionalnom skupu Western Balkan Regional Commercial Conference and Business-to-Business Event, koji organizuje Privredna komora Srbije u partnerstvu sa ambasadom SAD u Srbiji i Američkom privrednom komorom, uz podršku Komorskog investicionog foruma.
 
Konferencija se održava u okviru posete Srbiji i Crnoj Gori Trgovinske misije Vlade SAD, koja okuplja i 27 američkih kompanija sa fokusom poslovanja na informaciono-komunikacionim tehnologijama, energetici i čistoj tehnologiji.
 
Više od 160 regionalnih kompanija danas je bilo u prilici da održe B2B sastanke sa istaknutim američkim kompanijama.
  • /

    03.11.2022 21:10
    /
    @@/
    tako ce biti i sa amazonom
  • Naravno

    03.11.2022 19:16
    @ Danilo CH
    Neće biti. Ako je išlo kao običan paket, bez otkupnine i nije danas za danas to je max. 300 din. Pogledaj bolje šta je plaćeno.
  • @/

    03.11.2022 17:01
    Eno ga u Madjarskoj, radi pun gas, bolje nego sto bi ikada ovde

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Biznis i ekonomija