Zakerberg otpušta 11.000 ljudi

Meta, koja je vlasnik Facebooka, Instagrama i WhatsAppa, objavila je da će broj zaposlenih smanjiti za 13 odsto.
Biće otpušteno 11.000 od ukupno 87.000 zaposlenih širom sveta.
BBC prenosi da je izvršni direktor Mete Mark Zakerberg rekao da su rezovi neke od najtežih promena koje je kompanija napravila u istoriji Mete.
Njujorški list "Vol strit džurnal" juče je objavio da se očekuje da će biti otpušteno više hiljada zaposlenih, što će biti najveće otpuštanje u tehnološkom sektoru ove godine.
 
List je dodao, pozivajući se na izvore, da je Zakerberg je na sastanku izgledao potišteno i da je rekao da je odgovoran za pogrešne korake kompanije.
 
Vest je usledila nakon velikih otpuštanja u Tviteru. 
  • Mikica

    09.11.2022 20:00
    Ugasi to zlo
    Spasi svet,radi nesto drugo
  • Комша

    09.11.2022 19:46
    Зато што нико не верује у ту његову небулозу звану Metaverse. Пале акције, мора да се праве резови. Ја сам ево већ годину дана без Фејсбук налога и баш и прија. И ето ништа нисам у животу пропустио.
  • Ja

    09.11.2022 17:20
    Pa
    Ako...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Biznis i ekonomija

Bernar Arno najbogatiji na svetu

Francuski biznismen Bernar Arno, koji ima kontrolni paket akcija u holdingu LVMH, vodećem svetskom proizvođaču luksuzne robe, nalazi se na prvom mestu na rang listi najbogatijih ljudi sveta.