E-fakture: Rešenja sa e-Invoices Online - besplatno VEB fakturisanje, ERP veze i API

Novi Zakon o elektronskom fakturisanju uvodi obavezu e-fakturisanja za srpske kompanije od 1. januara 2023.

Analizirali smo 20 najboljih provajdera e-fakturisanja da bismo vam bolje pokazali šta čini e-Invoices Online najboljim programom e-fakturisanja za vaše poslovanje.

Ovo je detaljan pregled zašto i kako će e-Invoices Online učiniti vaš prelazak na e-fakturisanje glatkim i lakim. 
 
Pripremite svoje poslovanje na zahteve e-fakturisanja pre roka 1.1.2023.
 
Pouzdana, inovativna rešenja za e-fakture
 
e-Invoices Online su već 15 godina specijalizovani za elektronsko fakturisanje, i izradili su različita rešenja za e-fakturisanje, tako da postoji odgovarajuće rešenje za sve, od malih do većih preduzeća.
 
Za mala preduzeća, e-Invoices Online nudi jednostavan za korišćenje program za fakturisanje 100% na vebu. Mala preduzeća mogu imati veliku korist od korišćenja njihovog FREE paketa. Ovaj paket omogućava kreiranje 5 e-faktura potpuno besplatno svakog meseca, bez ikakvih troškova. Na ovaj način, uživate u besplatnom e-fakturisanju uz neke od sjajnih funkcija koje e-Invoices Online nudi.
 
Za mala i srednja preduzeća sa ERPom, koja imaju malo više e-faktura, nude e-Invoices Online gore pomenuto e-fakturisanje na veb-u i naprednije usluge kao laki načini da povežete vaš ERP ili drugi softver sa e-fakturisanjem. Ovo je moguće čak i bez modifikovanja trenutnog koda softvera.
 
Za velika preduzeća koja imaju problem pri povezivanju ERP-a (ili drugog softvera) sa programom za e-fakture preko API-ja, ima e-Invoices Online jedinstveno rešenje koje uspostavlja vezu bez ikakvih promena koda. Ovo će vam trebati ako ne možete da stupite u kontakt sa svojim ERP provajderom, koji bi promenio kod za vas, ili je ERP kod zastareo. Drugi razlog može biti taj što je postojeći ERP softver toliko sveobuhvatan da bi njegova promena prouzrokovala ogromne troškove vašoj kompaniji. U takvim slučajevima, preduzeća ne mogu da se povežu sa programom elektronskog fakturisanja na tipičan način. Potrebno im je jedinstveno rešenje koje će omogućiti povezivanje bez promene postojećeg softvera.
 
Za velika preduzeća koja su zainteresovana da imaju sopstveno prilagođeno e-fakturisanje, postoje alternative da vam e-Invoices Online prilagode celu platformu e-fakturisanja po vašim zahtevima i potrebama, ili da samo prilagode unos primljenih e-faktura da odgovara vašim tehničkim potrebama.
 
Još jedno rešenje za velika preduzeća je masovno fakturisanje. Ovo je posebno korisno za kompanije koje moraju da izdaju mnogo faktura, obično na mesečnom nivou. Tipičan primer ovakvog preduzeća su dobavljači, komunalna preduzeća ili telekomunikacione kompanije. Umesto da izdavate mnogo sličnih e-faktura jedan po jedan, možete jednostavno poslati sve podatke fakture odjednom na e-Invoices Online i oni će izdati e-fakture za vas.
 
Za softver developere koji žele da brzo implementiraju mogućnost elektronskog fakturisanja u svom softveru, e-Invoices Online nudi mnogo različitih API rešenja. Developeri ERP-a ili drugih softvera mogu implementirati mogućnost e-fakturisanja u svoje softvere integracijom e-Invoices Online programa za e-fakture ili outsorsingom dela procesa gde se podaci transformišu u e-fakturu. Koristeći efakture API developeri mogu odmah unaprediti svoj softver i odreći se dugog razvojnog ciklusa.
 
Ako developeri žele da razviju sopstveni softver za elektronsko fakturisanje, im e-Invoices Online obezbeđuje API-je za razvoj sopstvenog programa e-fakturisanja koje mogu koristiti.
 
Za računovođe, e-Invoices Online omogućava dva načina korišćenja programa. Prvo, računovođe mogu da koriste veb fakturisanje za kreiranje i direktno upravljanje e-fakturama za svoje klijente. Drugi način je integrisanje e-Invoices Online u računovodstveni softver. Na ovaj način računovođe nadograđuju svoj softver da bi imao mogućnosti e-fakturisanja.
Dakle, ko god da ste, e-Invoices Online ima rešenje za vaše potrebe e-fakturisanja.
 
Prednosti programa e-Invoices Online 
 
Ispod je 5 funkcija e-Invoices Online programa za e-fakture koje će vam uštedeti vreme i novac: 
 
  • Uz pomoć interfejsa koji je jednostavan za korišćenje, možete kreirati e-fakture u samo nekoliko klikova. Program je dizajniran da bude što lakši za korisnike, tako da se možete fokusirati na vođenje svog poslovanja, a ne na učenje novog sistema fakturisanja. 
  • Pored toga, program garantuje da su vaše e-fakture uvek ažurirane sa najnovijim zakonskim zahtevima.
  • Možete kreirati i slati e-fakture direktno na SEF koristeći uslugu e-Invoices Online. Pored konekcije na SEF, vas e-Invoices Online povezuje i sa Peppol mrežom, što omogućava lako šaljenje e-faktura i van Srbije. 
  • Kreiranje e-faktura je veoma lako, zbog automatizovanih funkcija i mogućnosti popunjavanja samo nekih od informacija faktura. Sve kalkulacije cena i PDV-a se vrše automatski i trenutno
  • Jednostrani izgled faktura omogućava vam da napravite e-fakture brže nego sa drugim uslugama za e-fakture, gde morate ići kroz mnogo detalja.
Za više informacija o e-fakturama
 
Da biste saznali više informacija o e-fakturisanju, koji rokovi i zahtevi se primenjuju na vaše poslovanje i više o e-Invoices Online programu za e-fakture, možete pročitati ovaj blog. Ako tek počinjete da učite o e-fakturisanju, možda biste želeli da saznate koji su zahtevi za e-fakturisanje za paušalce, ili koje su razlike između SEF, SUF i CRF. Ako ste već bolje upoznati sa e-fakturisanjem, predlažemo da pročitate kako povećati profitabilnost sa e-fakturama ili kako isprobavanje demo softvera može da vam bude korisno. A da biste pronašli odgovore na sva pitanja o e-fakturisanju koja možda imate, pogledajte često postavljana pitanja i odgovore.
 
 
Zašto e-Invoices Online
 
Na osnovu našeg istraživanja, identifikovali smo e-Invoices Online kao najbolju uslugu e-fakturisanja u Srbiji, jer pružaju pouzdanu uslugu e-fakturisanja koja može da ispuni različite tehničke zahteve, a istovremeno je veoma isplativa opcija. To je takođe odličan način za upravljanje računima kompanije klijenata ili za računovođe da upravljaju e-fakturisanjem svojih klijenata.
 
Nudi jeftino, ali kvalitetno e-fakturisanje za mala preduzeća, ali se takođe može prilagoditi specifičnim potrebama većih kompanija ili specifičnim problemima e-fakturisanja. Dakle, ako tražite jednostavnu za korišćenje (ili integraciju), kvalitetnu uslugu e-fakturisanja, koja može da zadovolji vaše potrebe, po razumnim cenama, isprobajte e-Invoices Online.

Ostalo iz kategorije Info - Biznis i ekonomija