Mali: Srbija od danas vlasnica 100 odsto Er Srbije

Ministar finansija Siniša Mali izjavio je da će država Srbija danas završiti svu neophodnu papirologiju i preuzeti preostali udeo u Er Srbiji od Etihad ervejza.
Mali: Srbija od danas vlasnica 100 odsto Er Srbije
Foto: 021.rs
"Er Srbija je najveća avio-kompanija u regionu. Od kompanije koja je bila u bankrotu napravili smo lidera koji sada leti na četiri kontinenta, u velikom broju zemalja i postali smo primer na koji način, kroz jednu avio-kompaniju koja je uspešna, možete dalje da doprinesete ekonomskom razvoju vaše zemlje", rekao je Mali.
Dodao je da će država posvetiti punu pažnju daljem razvoju "naše Er Srbije" i naveo da sledi nabavka velikih aviona, otvaranje novih destinacija.
"Želim da zahvalim ljudima iz Etihad ervejza koji su od 2013. naši partneri i suvlasnici Er Srbije. Oni iz Er Srbije izlaze zbog njihovih poslovnih odluka, a na nama je da razvijamo našu kompaniju", rekao je Mali.

Komentari 41

  • Grunf

    15.11.2023 14:51
    Ziveli arapi
    Mali a veliki pilot mnogo si se zeznuo kad su te ovi jahaci kamila izveslali a po tvojoj faci se vidi da su vas zavrnuli jel se vec farbaju iznajmljeni avioni sa novim logom air zeze
  • Takodje Verica

    15.11.2023 09:42
    Budalastinama nikad kraja. A Mali je poznat po tome.
    Sem lopovluka zbog kojih je iscedjen ovaj narod do kostiju, tesko da se bilo cime mogu pohvaliti.
    Pogledajte svoju i njihovu imovinu. Nisu generacije napravile razliku. Startovali ste sa istih pozicija ne tako davno.
    Nisu zaradili u inostranstvu, nisu otkrili neotkriveno, nisu nasledili basnoslovno, nisu.....
    Ovakvim projektima i lazima na granici razuma, uzeli su od nas i prelili u svoje dzepove. Za to im je bilo neophodno da uruse sve institucije drzave. Da se ne sazna, da se ne kazne, da se zastite kriminalci, da se...
    To su i uradili.
  • Baba

    15.11.2023 08:29
    Divno!
    Cime se budala hvali, pametan se stidi! Ne rece Doktor mali, koliko aviona ima u vlasnistvu mocna Er Srbija? Nesto mi se cini NIJEDAN?!?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Biznis i ekonomija

Bernar Arno najbogatiji na svetu

Francuski biznismen Bernar Arno, koji ima kontrolni paket akcija u holdingu LVMH, vodećem svetskom proizvođaču luksuzne robe, nalazi se na prvom mestu na rang listi najbogatijih ljudi sveta.