Vučić najavio još 1,3 milona evra podrške etno-kućama i salašima

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je u Beogradu da će sutra sa dodatnih 1,3 miliona evra biti povećana davanja za podršku etno-selima, etno-kućama i salašima.
Vučić najavio još 1,3 milona evra podrške etno-kućama i salašima
Foto: 021.rs
"Sutra ćemo davanja da podignemo za 150 miliona dinara, dakle za 1,3 miliona evra dodatnih para za etno-sela, etno-kuće i salaše", kazao je Vučić posle otvaranja 45. Međunarodnog sajma turizma.
Ocenio je da su to velika ulaganja kojima država podstiče domaći privatni sektor da investiraju da bi mogli da privuku više turista.
"Za vaučere uvek izdvajamo više, jer i time pomažemo upravo privatnom sektoru u nekim od manje razvijenih opština koji imaju veličanstvene banje, kao što je Kuršumlija sa Prolom banjom, Lukovskom banjom i Kuršumlijskom banjom, ali i Sokobanju koja je najveći korisnik vaučera u Srbiji", dodao je Vučić.
  • Lola

    23.02.2024 20:09
    Sve se finansira sem
    Socijalnih ustanova.
    Tek kad moras svoga staviti u drzavni staracki dom,tada ti je sve jasno kakva je to marginalizovana propast starih lica. Za njih nema para. Beda i sramota jednog drustva.
  • Mr.M

    22.02.2024 21:04
    Pola pije pola Šarcu daje
  • /

    22.02.2024 11:55
    /
    gde je neestalo obecano etno selo na novosadskom sajmu

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Biznis i ekonomija

Miruju i dizel i benzin

Benzin i dizel će se u Srbiji od danas u 15 sati do 30. aprila, na pumpama prodavati po istim cenama.