Prvi horor u Veneciji od 1932.

Majstor horor filmova Džordž A. Romero nije imao na umu neki određeni sukob kad je snimao "Survival of the Dead", šesti nastavak njegovog kultnog serijala o zombijima, već, kako kaže, diskriminaciju u svakom pogledu. Više od 40 godina nakon filma "Night of the Living Dead", kojim je počeo Romerov uspon u svetu filma, američki režiser vratio se nezavisnom snimanju filmova, a kao rezultat toga "Survival of the Dead" prikazan je na filmskom festivalu u Veneciji.

Kritike su za sada dobre. Romerov "Survival" je prvi horor koji je prikazan na italijanskom festivalu, od premijere filma "Dr. Jekyll and Mr. Hyde" 1932. godine.

Novi film majstora horora govori o grupi vojnika koji su došli na ostrvo bežeći od živih mrtvaca. Oni, međutim, bivaju upleteni u višedecenijske rasprave između dve porodice koje imaju različite stavove o tome kako treba postupati prema zombijima.

 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Kultura i umetnost

Slika Van Goga prodata za 4,5 miliona evra

Slika holandskog umetnika Vinsenta van Goga "Portret seljanke u beloj kapi" prodata je na godišnjem sajmu umetnosti i antikviteta TEFAF u Mastrihtu za više od 4,5 miliona evra.