WhatsApp uskoro dobija gifove

Aplikacija "Vajber" nedavno je dobila nadogradnju kojom je omogućeno korisnicima da razmenjuju "gifove", funkciju koja stiže na mnoge platforme, ali je je nedostajala "WhatsApp"-u, koji će sada postati bogatiji za još jednu novinu.
Dobra vest je da će korisnici te popularne aplikacije uskoro dobiti podršku za "gifove", najčešće korišćene grafičke formate za razmenu slika na internetu. Slika je sačinjena od više frejmova koji daju osećaj da se likovi na slikama pomeraju.
 
"Gifovi" će navodno automatski biti puštani u linkovima poslatim u konverzaciji, a takođe će biti direktno ugrađeni u razgovore, što znači da neće biti neophodno da se otvara poseban pregledač kako bi ih korisnik video u akciji.
  • *-*

    10.06.2016 11:32
    Whatsupp
    bezbroj puta bolji od Vibera.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Nauka i tehnologija