Trikovi na WhatsApp-u za koje malo ljudi zna

WhatsApp je definitivno jedna od najpopularnijih i najboljih aplikacija za slanje poruka i ostalog medijskog sadržaja.

Ova aplikacija ima preko 400 miliona korisnika širom sveta, a tome svakako doprinosi i lakoća i jednostavnost korišćenja. Međutim osim standardnog dopisivanja WhatsApp krije i neke trikove za koje samo malobrojni znaju.

1. Koristite ga bez otkrivanja svog broja mobilnog telefona

WhatsApp možete koristiti i bez otkrivanja sopstvenog broja telefona. Treba samo da instalirate aplikaciju, prebacite se u avionski način rada kako bi se blokiralo slanje poruka. Nakon toga otvorite aplikaciju i dodajte svoj broj. Na taj način neće se moći poslati poruka na server pa će aplikacija tražiti alternativni način verifikacije.

Sada samo upišite svoju e-mail adresu i stisnite 'Pošalji', pa odmah potom stisnite 'Prekini'. To će prekinuti proces verifikacije.

2. Sakrijte oznaku "Last seen"

WhatsApp standardno pokazuje poruku koja govori drugom korisniku kada ste zadnji put koristili aplikaciju. Ovo može biti korisno, ali neke korisnike može da nervira spoznaja da svi znaju kada su onlajn. Kako biste ovo uklonili uđite u Postavke > Nalog > Privatnost > Last Seen i jednostavno ga isključite.

3. Pratite s kim vam se dete dopisuje

Da biste ovo mogli da radite morate da odete u memoriju svoje Micro SD kartice. Kliknite WhatsApp i Database. Kad ste to uradili dobićete dve datoteke msgstore-yyyy..dd..db.crypt i msgstore.db.crypt. Kad ih pronađete unesite te datoteke u telefon svog prijatelja ili osobe čije razgovore želite da čitate i to je sve.

4. Napravite lažni razgovor

Ovaj trik viralno se proširio internetom pa mnogi stvaraju lažne razgovore i objavljuju screenshotove putem društvenih mreža. Na ovaj način i vi se možete našaliti sa svojim prijateljima. Korišćenjem aplikacija poput WhatSaid-Whatsappa lako ćete se našaliti sa svojim prijateljima.

5. Promenite profilnu sliku prijatelju

Izaberite neku sliku koju ćete postaviti svom prijatelju za profilnu. Veličinu joj namestite na dimenzije 561×561 preko Photoshopa ili Painta i imenujte je brojem telefona svog prijatelja.

Sačuvajte fotografiju na Micro SD> card WhatsApp > Profilne slike.

Isključite WiFi i mobilni promet podataka. Sada pokažite svom prijatelju kako mu izgleda profilna slika na vašem WhatsAppu.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Nauka i tehnologija