WhatsApp prestaje da radi na starim telefonima

WhatsApp je objavio da će njegova aplikacija za slanje poruka uskoro prestati da radi na starijim mobilnim telefonima i operativnim sistemima.
WhatsApp je ranije ove godine objavio da će prestati da podržava aplikaciju s novim mogućnostima na starijim telefonima.
 
Iz WhatsApp-a su poručili da će podržavati aplikaciju na nekim uređajima do 30. juna 2017. godine, dok se na drugim uređajima već krajem ove godine neće moći više da se koristi.
 
"Kada smo pokrenuli WhatsApp 2009. godine ljudi su telefone koristili na potpuno drugi način. Eplova onlajn prodavnica s aplikacijama bila je stara svega nekoliko dana, a 70 odsto uređaja bili su blekberiji i nokije. Okrećući se prema budućnosti, želimo da se usredsredimo na mobilne platforme na kojima je velika većina korisnika", piše u objavi WhatsApp-a.
 
Korisnici koji imaju želju da nastave da koriste WhatsApp, moraće da kupe nove mobilne telefone.
 
U slučaju Epl uređaja, WhatsApp će na ajfonu 3GS i svim uređajima sa iOS 6 operativnim sistemon prestati da radi do kraja godine. Što se tiče android uređaja, WhatsApp će na svim telefonima koji imaju operativni sistem Android 2.1 ili 2.2 uskoro prestati da radi. Korisnici Windows operativnog sistema takođe će morati da kupe novi telefon ukoliko žele da i dalje koriste WhatsApp.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Nauka i tehnologija