Vratio se Clippy

Microsoft je načinio velike napore kako bi ažurirao emotikone u Windowsu 11.
Prvobitna objava Windowsa 11 je uključivala i nove emotikone, kao deo Segoe Color Emoji fonta.
Novi operativni sistem emotikonima daje moderniji estetski izgled i ekspresivniji izraz. Windows 11 sada ima ažuriranje, sa 255 novih emotikona sa više opcija i uravnoteženijim dizajnom.
Ovi emotikoni su prvo bili dostupni testerima u okviru Windows Insider programa i krasi ih fluidniji 2D dizajn.
 
Pored novih emotikona, dodata je i opcija pretrage emotikona na svim jezicima, a korisnici imaju mogućnost ažuriranja panela sa emotikonima, kako bi mogli da se ubacuju i u druge aplikacije.
 
Microsoft je čak vratio i razigranu verziju Clippy maskote, koja menja standardnu spajalicu.
 
Kompanija planira da ažurirane emotikone implementira i u druge apliakcije, na različitim platformama, uključujući Teams i Outlook.
 
Ukoliko želite pristup novim emotikonima, otvorite Windows Update podešavanja (Settings > Update & Security > Windows Update) i izaberite "Check for updates". Nakon toga, pritisnite Windows taster + spejs taster, kako biste pristupili novim emotikonima.
  • Saša

    26.11.2021 12:49
    Zapravo...
    Debilna spajalica je bila toliko iritantna da je prvi posao nakon instalacije bilo njeno deaktiviranje, pre onog "proplanak" bekgraunda.
  • 002211

    26.11.2021 11:39
    Rado se sećam ove ljupke spajalice! =)
  • g pen

    26.11.2021 06:41
    E, u p.m.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Nauka i tehnologija

Sojuz lansiran prema svemirskoj stanici

Ruska svemirska letelica Sojuz s ruskim kosmonautom i dvema astronautkinjama, beloruskom i američkom, lansirana je s kosmodroma Bajkonur u Kazahstanu prema Međunarodnoj svemirskoj stanici (ISS).