Instagram vraća jednu staru opciju

Prošlog meseca Instagram je objavio da će vratiti opciju hronološkog sortiranja vesti i objava tokom 2022. godine. Sada su neki korisnici počeli da dobijaju ovu opciju.
Instagram vraća jednu staru opciju
Foto: Pixabay
Instagram je počeo delimično da isporučuje novu funkciju korisnicima, a biće im omogućeno da izaberu šta će se prikazivati u njihovom "feedu".
Korisnici će imati tri opcije na osnovu kojih će moći da sortiraju vesti, a to su Home, Favorites i Following.
Home opcija predstavlja aktuelno sortiranje zasnovano na AI tehnologiji. U pitanju je podrazumevana opcija, koja prikazuje objave za koje algoritam smatra da će se korisniku svideti.
 
Favorites opcija prikazuje samo objave naloga koje korisnik prati (koje je obeležio zvezdicom). Ovo omogućava korisniku da filtrira neprekidne objave ljudi koji mu nisu preterano bitne.
 
Na kraju, Following sortiranje omogućava da se objave prikazuju hronološki. Ova opcija će uključivati samo sadržaj koji se deli od strane naloga koje korisnik prati.
 
Adam Mozeri, šef Instagrama, ističe da će nove funkcije sortiranja postepeno biti dostupne korisnicima, a očekuje se da će svi moći da ih koriste do sredine ove godine.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Nauka i tehnologija