Instagram počeo sa testiranjem mesečne pretplate

Instagram je počeo sa testiranjem pretplate za mali broj najpopularnijih influensera i korisnika.
Instagram počeo sa testiranjem mesečne pretplate
Foto: Pixabay
Pretplatom će kreatori sadržaja moći svojim korisnicima da daju pristup dodatnom sadržaju koji objavljuju na društvenoj mreži, a korisnici koji budu želeli pristup dodatnom sadržaju za njega će morati da izdvoje između 0,99 i 9,99 dolara mesečno. 
Veruje se da će kasnije iznos pretplate varirati između 0,99 i 99,99 dolara, prenosi The Verge.
"Kreatori rade ono što rade kako bi zarađivali za život i važno je da je to predvidljivo. Pretplate su jedan od najboljih načina za ostvarivanje predvidljivog prihoda - način koji nije vezan uz to koliki ćete doseg imati na bilo kojoj objavi, koji neminovno varira", rekao je administrator Instagrama Adam Moseri.
 
Korisnici će uz svoje korisničko ime navodno dobiti novu oznaku na koju će moći da kliknu i pretplate se na sadržaj, a "ekskluzivni Storyji i liveovi" imaće ljubičasti okvir. Trenutno je ovaj novitet u test fazi u SAD-u, a u njoj učestvuje 10 osoba.
  • Voldi

    24.01.2022 10:57
    Onlyfans na Instagram način? Ne hvala.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Nauka i tehnologija