VIDEO: Osmišljen Tinder za katolike, registracija moguća samo uz preporuku sveštenika

Ako niste zadovoljni Tinderom, možda je ono što tražite Navis Fidelis, aplikacija za spajanje praktičnih katolika.
Navis Fidelis osmislio je sveštenik Loren Sprije iz Liona, a registracija za sada moguća je isključivo na preporuku sveštenika, odnosno uz njegovu potvrdu da redovnoidete u crkvu i da ste dobar katolik s ozbiljnim bračnim težnjama.
Od korisnika se očekuju i redovni odlasci na ispoved, da žive u predbračnom celibatu, da žele da se vere i da imaju najmanje 26 godina.
"U Francuskoj čak 37 odsto odraslih žive sami. U savremenom društvu sve je manje prilika za susrete i druženja pa samcima postaje sve teže. Zato smo i mi odlučili da ponudimo priliku za upoznavanje", kazao je Sprije, koji je oduševljen činjenicom da Navis Fidelis već ima više od hiljadu članova, prenosi RP Online.
 
Godišnja članarina iznosi 42 evra, od čega pet evra ide u himanitarne svrhe. Aplikacija korisnicima ne nudi klasične četove, nego ljude podstiče da organizuju druženja uz dobru hranu, šetnje ili neke sportove.
 
  • milenko

    25.03.2022 04:49
    rehhh-ligije
    rehhligije su kao prdež !, tvoj je ok a ostali smrde !!!
  • NN

    24.03.2022 15:59
    Realista @ Podrazumeva se, to je karika koja spaja vas ateiste i katolike.
  • Realista

    24.03.2022 12:34
    prednost
    Da li pravo registracije imaju i maloletnici?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Nauka i tehnologija

VIDEO: Epl se izvinio zbog kontroverzne reklame

Američka tehnološka korporacija Epl izvinila se zbog reklamnog video snimka za novi tablet "ajped pro" (iPad Pro) sa čipom M4, nakon što se suočila sa oštrim kritikama na društvenim mrežama.