Instagram uvodi funkciju koju već imaju Twitter i TikTok

Instagram testira novu funkciju, koja će korisnicima omogućiti da prikače objave na svom profilu, navodi TechCrunch.
Instagram uvodi funkciju koju već imaju Twitter i TikTok
Foto: Pixabay
Funkcija, koja je trenutno dostupna samo nekima kao deo testa, omogućava korisnicima da obeleže određenu objavu u vrhu svog profila. Opcija je slična zakačenim (pinovanim) tvitovima na Twitteru ili video klipovima na TikToku.
Obeležavanje individualnih Instagram objava u vrhu profila kreatorima može da omogući da privuku pažnju na sadržaj a da se od korisnika ne traži da skroluju kroz ranije objave kako bi našli ono što žele.
Meta je potvrdila da pomunutu opciju testira, a izgleda da se na funkciji radi već nekoliko meseci jer je primećena još u januaru.
 
Instagram već omogućava korisnicima da istaknu "story" sadržaj koji se pojavljuje iznad objava, a kreatori često koriste funkciju da organizuju popularni sadržaj kao što su Q&A, izvori, događaji i drugo.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Nauka i tehnologija