Vocap omogućava prebacivanje starih poruka sa jedne platforme na drugu

Jedan od problema sa kojim se suočavaju korisnici koji menjaju mobilnu platformu, bilo iOS ili Android, jeste što moraju da se oproste od starih Vocap razgovora i na novom telefonu krenu od nule.
Vocap omogućava prebacivanje starih poruka sa jedne platforme na drugu
Foto: Pixabay
To više neće biti slučaj, prenosi nova.rs.
 
Prema najavi Marka Zakerberga, izvršnog direktora Mete u čijem je vlasništvu Vocap, korisnici će moći jednostavno da prebacuju istoriju dopisivanja sa jedne platforme na drugu.

"Vocap dobija mogućnost bezbednog prebacivanja istorije ćaskanja, fotografija, video zapisa i glasovnih poruka između Androida i Ajfona", rekao je.

On dodaje da su ovu opciju svi tražili.
 
"Ranije smo omogućili prenos istorijata dopisivanja sa Ajfona na Android, a sada je moguće prenositi i sa Androida na Ajfon", objašnjava Zakerberg.
 
Jedina manjkavost nove opcije je što nije moguće preneti istorijat dopisivanja sa Androida na Ajfon ukoliko telefon nije nov. U praksi ovo znači da Ajfon na koji prebacate podatke mora biti nov, sa poslednjom verziom iOS 15.5 softvera ili vraćen na fabrička podešavanja.
 
Funkcija će biti dostupna u narednih nekoliko dana.

Teme

Vocap
  • Милинко

    20.06.2022 23:34
    Оклен се WhatsApp изговара воцап а не уотсап?
  • Marko

    19.06.2022 15:18
    prebaciti poruke sa vibera između androida i iphonea je pakao
  • w/e

    19.06.2022 12:36
    brao
    Omogucice da vam sa svih platformi pokradu sve privatne podatke i da pristanete na to.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Nauka i tehnologija