Planovi za Ajfon 14: Epl vraća plus verziju nakon četiri godine?

Tokom jeseni ove godine, Epl bi trebalo da predstavi Ajfon 14 seriju, koja će uključivati četiri modela.
Planovi za Ajfon 14: Epl vraća plus verziju nakon četiri godine?
Foto: Pixabay
Ranije informacije su sugerisale da će među predstavljenim telefonima biti i Ajfon 14 Max, koji bi trebalo da ima iste specifikacije kao i standardni Ajfon 14, naravno uz veći ekran. Sada se postavlja pitanje da li će ovo biti i zvanični naziv telefona.
Južnokorejski dojavljivač, sa nadimkom Lanzuk, objavio je informacije o postojanju pomenutog telefona, ali i da će se on pojaviti sa drugim nazivom. Prema njegovim saznanjima, telefon će se zvati Ajfon 14 Plus, a krasiće ga iste specifikacije kao i one koje su pripisivane Ajfon 14 Max modelu.
Ukoliko je informacija tačna, to će biti prvi put da Epl koristi sufiks "Plus" još od Ajfon 8 Plus modela iz 2017. godine. Isti izvor kaže da Ajfon 14 Pro Max neće menjati ime u Ajfon 14 Pro Plus.
 
Neki drugi dojavljivači se već protive ovim navodima, sugerišući da to neće biti naziv telefona i oni su već ranije pominjali Ajfon 14 Max model.
  • Djones

    04.07.2022 13:29
    Nakako vec vidim u banovini,skupstini,opstini.. ove nove telefone kod koje kakvih sekretarica i zamisljam svetlu buducnost...Ehhhhhh.....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Nauka i tehnologija