Signal testira sadržaj nalik na Instagram Stories

Signal, bezbedna aplikacija za razmenu poruka koju obožavaju milioni korisnika, trenutno beta testira funkciju inspirisanu Instagram storijima.
Signal testira sadržaj nalik na Instagram Stories
Foto: Pixabay
Početkom meseca, Signal je na svojim forumima obavestio zajednicu o novoj beta funkciji. Aplikacija je objavila da će testeri uskoro moći da pristupe novom načinu deljenja fotografija, videa, pa čak i poruka.
Kao na Instagramu, priče bi se automatski brisale nakon 24 sata i mogu da se dele sa svim Signal konekcijama, prilagođenom listom prijatelja ili svim korisnikovim Signal grupama.
Takođe, u svojoj trenutnoj verziji, ukoliko korisnik isključi "story" funkciju gubi mogućnost pregleda privremenih objava drugih konekcija.
 
Signal ističe da je pomenuta karakteristika još uvek u ranoj fazi testiranja, ali prvi komentari betat testera su pozitivni kada je u pitanju ovaj dodatak.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Nauka i tehnologija