Tviteraši odlučili: Mask treba da ode

Većina učesnika ankete koju je organizovao Ilon Mask preko Tvitera glasalo je danas za to da on ode sa čela te društvene mreže.
Od više od 17 miliona korisnika mreže koji su glasali, 57,5 odsto se izjasnilo za to da Mask treba da ode.
Mask je objavio tu anketu juče i rekao da će poštovati rezultate. Za sada nije reagovao.
Mask se sukobio sa nekim korisnicima na više planova i juče je pitao korisnike mreže da odluče da li treba da ostane na čelu Tvitera posle priznanja da je pogrešio kada je najavio nove restrikcije govora u kojima se zabranjuje pominjanje vebsajtova rivalskih društvenih mreža, prenosi agencija AP.
 
U još jednoj promeni politike Tviter je objavio da korisnici više neće moći da se povezuju sa Fejsbukom, Instagramom i drugim platformama koje je kompanija opisala kao "zabranjene".
 
Ta odluka je odmah izazvala mnogo kritika, uključujući i od onih koji su ranije branili novog vlasnika Tvitera da je Mask obećao da neće više praviti velike promene u politici kompanije bez onlajn ankete korisnika.
  • SRB IN

    19.12.2022 17:03
    Nemam tviter
    Jedna od najvećih špijunskih platformi na svetu uz Fejsbuk...Nemam nijedno...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Nauka i tehnologija