Korisnici Tvitera će od 1. februara moći da se žale na suspendovanje naloga

Korisnici Tvitera moci će od 1. februara da se žale zbog suspendovanja naloga i biće uvedeni novi kriterijumi procene za ponovno uspostavljanje naloga na toj platformi, objavio je danas Rojters.
Korisnici Tvitera će od 1. februara moći da se žale na suspendovanje naloga
Foto: Pixabay
Kompanija je saopštila u petak da će, prema novim kriterijumima, Tviter nalozi biti suspendovani samo zbog teških ili ponovljenih kršenja politike platforme.
Teška kršenja pravila podrazumevaju objavljivanje nezakonitog sadržaja ili aktivnosti, podsticanje ili pretnju nasiljem ili povredom, kao i namerno uznemiravanje drugih korisnika.
Tviter je naveo da ce ubuduće ublažiti mere u vezi sa suspenzijom naloga, tako što će ukinuti ograničavanje obima tvitova koji krše pravila i tražiti od korisnika da uklone problematične tvitove pre nego što nastave da koriste nalog.
 
Vlasnik Tvitera američki milijarder Ilon Mask našao se u decembru na udaru kritike zbog suspendovanja naloga nekoliko novinara jer su javno objavili podatke o njegovom avionu, a kasnije je Mask vratio naloge novinarima.
 
Mask je kupio Tviter u oktobru prošle godine za 44 milijarde dolara.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Nauka i tehnologija