Istorijska zbirka Appleovih računara uskoro na prodaju

Zbirka Appleovih računara koja obuhvata predmete stare gotovo i pola veka i koja prati razvoj jedne od najuticajnijih svetskih kompanija uskoro će biti ponuđena na prodaju u Kaliforniji.
Istorijska zbirka Appleovih računara uskoro na prodaju
Foto: Pixabay
Ljubitelji revolucionarne kompanije Stiva Džobsa moći će da se dočepaju zbirke uređaja koji pokazuju kako je Apple postao poznato ime.
Zbirka "Hanspeter Luzi Apple" sadrži više od 500 računara i Apple uređaja koje je decenijama prikupljao švajcarski predavač i preduzetnik.
"Svi ti proizvodi zaista su oblikovali vreme i doveli do društvene promene u načinu na koji radimo, učimo, delujemo i komuniciramo, pa čak i provodimo svoje slobodno vreme", rekao je Erik Rosenblum iz "Julien's Auctions" na Beverli Hilsu.
 
Zbirka uključuje Apple II Plus iz perioda 1979-1982, zajedno s monitorom i konzolama, kao i originalni Macintosh iz 1984. godine.
 
"Svi ti delovi su dede naših iPhonea, iPada i iMacova. Kul je videti evoluciju", rekao je Rosenblum.
 
Aukcija je zakazana za 30. mart.

Teme

APPLE

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Nauka i tehnologija