Facebook automatski šalje zahteve za prijateljstvo nakon posete nekom profilu

Brojni korisnici Facebooka su se požalili na neočekivani bug.
Facebook automatski šalje zahteve za prijateljstvo nakon posete nekom profilu
Foto: Pixabay
Naime, prilikom posete profilima drugih osoba automatski su slani i zahtevi za prijateljstvo.
Brojni korisnici Facebooka su tvrdili kako je po poseti profilima drugih osoba stranica automatski poslala zahteve za prijateljstvo.
Iz Mete, kompanije koja je vlasnik Facebooka su zvanično saopštili da su ispravili grešku "povezanu s nedavnim ažuriranjem aplikacije koja je uzrokovala pogrešno slanje nekih Facebook zahteva za prijateljstvo. Sprečili smo da se ovo dogodi i izvinjavamo se zbog mogućih neugodnosti".
 
Prošlog meseca, greška u Facebook oglasima previše je naplatila korisnicima i prisilila kompaniju da nakratko prekine sve oglase.
 
U novembru 2022. korisnici su izvestili da su primetili porast u broju ljudi koji su komentarisali stranice slavnih u njihovom feedu, čak i ako nisu pratili komentatora ili slavne osobe. U to vreme Facebook je to opisao kao "problem" uzrokovan "promenom konfiguracije".

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Nauka i tehnologija