Nova direktorka Tvitera: Želimo da postanemo najtačniji izvor informacija

Nova izvršna direktorka Tvitera Linda Jakarino najavila je prve planove nedelju dana nakon što je preuzela novu ulogu u toj kompaniji.
Jakarino je ponovila ciljeve Ilona Maska o tome kako Tviter mora da se transformiše u globalni gradski trg.
Ona je rekla kako će to pomoći da se civilizacija pokrene napred kroz nefiltriranu razmenu informacija i otvoreni dijalog o važnim stvarima, piše BBC. 
Takođe, naglasila je da kompanija ima cilj i misiju da postane najtačniji svetski izvor informacija u realnom vremenu.
 
"Od istraživanja svemira do električnih vozila, Ilon je znao da je ovim industrijama potrebna transformacija pa je to i učinio. U skorije vreme postaje sve jasnije da je globalnom gradskom trgu potrebna transformacija. Morate iskreno verovati i naporno raditi za to. Imamo priliku da stvorimo nova partnerstva i zajedno izgradimo nešto što može promeniti svet. Uspeh Tvitera 2.0 je sva naša odgovornost", rekla je nova šefica Tvitera.
  • Iznogud

    13.06.2023 10:37
    Molim da se za Srbiju uvedu dodatne provere istinitosti objava na tviteru.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Nauka i tehnologija