Praćenje mobilnog telefona – zaštita porodice i firme

Brzina savremenog života dovodi do manjka vremena koje posvećujemo porodici, što najviše utiče na najmlađe.
Već u pubertetskom uzrastu pa i ranije iskušenja su velika pa je zgodno imati kontrolu nad dešavanjima.
 
Praćenje mobilnog telefona je jedan od načina da budemo u toku s kim dete komunicira i druži se. Putanja kretanja je takođe bitna gde vidite da li posećuje neka sumnjiva mesta van uobičajenih sa kojima ste upoznati.
 
Mnogo toga bude teško sprečiti kada se dugo zanemaruje  pa je neophodno da se neke stvari saznaju na vreme.
USB prisluškivači i njihova primena
 
Ovo su uređaji novog datuma i služe da se u prostoriji gde se stave snimi razgovor koji kasnije može da se presluša. Mogu se staviti i u ranac ili torbicu koju osoba nosi.
 
USB prisluškivači su mali i imaju svoju bateriju koja dugo traje. Kada ih stavite u sobu ili sve češće vaš poslovni prostor mogu danima da snimaju pre nego što vi dođete da ih uzmete i kasnije preslušate.
 
Za razliku od praćenja mobilnih telefona korišćenje je jednostavnije i informacije dobijate brže.
 
Postoji veći broj modela različite veličine i karakteristika. Slični modeli se koriste kako kod nas, tako i u zemljama u okruženju i šire.
Prisluškivači za slušanje uživo
 
Manji broj osoba ima potrebu za slušanjem razgovora uživo. Vlasnik firme nekada želi da prati sastanak iako nije fizički prisutan. Roditelji bi želeli da čuju šta im dete radi u stanu kada nisu tu da bi mogli odmah da reaguju ako je to potrebno.
 
 
Za razliku od praćenja telefona gde se podrazumeva prisustvo interneta ovde to uopšte nema nikakav značaj.
 
Prisluškivači se upotrebljavaju baš za pomenute namene. Veliki broj modela koji se pojavio je doveo i do pada kvaliteta i cene ove opreme.
 
Ipak se može povoljno naći još uvek prisluškivač koji može da vam da informaciju koju želite.
 
Špijunska oprema nekada i sada
 
Spy oprema je nekada bila ograničena na slušanje iz neposredne blizine. Sa pojavom mobilnih telefona i interneta, domet više uopšte nije bitan niti zemlja u kojoj se koristi.
 
  
 
Sa širenjem interneta i njegove mreže više nije važno ni u kojoj ste zemlji ili kontinentu kada je recimo u pitanju praćenje mobilnog telefona.
 
Špijunska oprema je sada dostupnija čak i po pitanju cene jer se masovno proizvodi i dozvoljena je svuda u svetu.
 
Nekada veoma skupo i traženo snimanje kamerom ima svaki mobilni telefon pa se može reći da danas svako poseduje savršenu špijunsku mikrokameru na svom telefonu.
Detektori za prisluškivače i špijunsku opremu
 
Iste fabrike koje proizvode već pomenute uređaje bave se proizvodnjom i detektora za prisluškivače i špijunski opremu.
 
Uz ručne modele jednostavno i relativno brzo možete pronaći špijunske mikrokamere na primer u sobi hotela gde odsedate ili u nekom vašem prostoru ako ih ima.
 
Ne mogu da otkriju praćenje mobilnog telefona ali za to postoje drugi jednostavniji načini za šta dobijete potrebna uputstva.
 
Sve je veći broj ljudi naročito u poslovnim krugovima koji na ovaj način žele da zaštite svoje poslovanje.
 
Elektron – TM je firma iz Beograda koja već duži niz godina nudi pomenute proizvode. Možete se informisati na sajtu: www.prisluskivaci.rs ili preko telefona 063/80-70-091.

Ostalo iz kategorije Info - Nauka i tehnologija

VIDEO: Epl se izvinio zbog kontroverzne reklame

Američka tehnološka korporacija Epl izvinila se zbog reklamnog video snimka za novi tablet "ajped pro" (iPad Pro) sa čipom M4, nakon što se suočila sa oštrim kritikama na društvenim mrežama.