VIDEO: Izašao trejler na najiščekivaniju igru godine - GTA 6

Prvi trejler dugo i nestrpljivo očekivane igre Grand Theft Auto 6 objavljen je na Youtube-u.
Zvanično objavljivanje trejlera najavljeno je za 5. decembar u 15 sati po našem vremenu, no plan kompanije Rockstar Games je propao nakon što je klip "procurio" i pojavio se na društvenoj mreži X.
 
Iako je profil koji je objavio klip ubrzo suspendovan, trejler je skupio veći broj pregleda, tako da u Rockstaru više nisu imali razlog da čekaju. Prvi zvanični uvid u igru GTA 6 pojavio se oko ponoći na Youtube kanalu kompanije, a premijeru su gledale desetine hiljada korisnika. Pregledi su već nakon sat vremena bili milionski.
Trejler je potvrdio brojne detalje koji su se povremeno pojavljivali o igri u protekle dve godine, uključujući okruženje grada Vice City, kao i prvu protagonistkinju uz muškog lika u popularnom serijalu s elementima priče za koju su kao inspiracija poslužili Boni i Klajd.
 
U trejleru je potvrđeno da igra izlazi na tržište 2025. godine, ali nije precizirano za koje platforme će biti dostupna.
"Curenje" trejlera nije prvi ovakav slučaj u vezi sa GTA 6. Ranije ove godine je ustanovljeno da je tinejdžer iz Velike Britanije odgovoran za prošlogodišnje objavljivanje 90 snimaka iz razvojnog procesa igre.
 
 
Osim toga, ove nedelje se na TikToku pojavio snimak igre koji je navodno objavilo dete jednog od zapolsenih u Rockstaru.
 
GTA V je izašao u septembru 2013. godine tako da se na "Šesticu" čeka duže od decenije.

Teme

GTA 6
  • Alex

    05.12.2023 08:41
    Za ovo vredi kupiti playstation 5
  • Nikola ns

    05.12.2023 08:28
    Pukli
    45 miliona pregleda "OVOGA" za prvih 8 sati.
    Molim sve organizacije u svetu koje se bave životinjama da uporno objašnjavaju majmunima da nikada više ne postanu ljudi.
  • Joca

    05.12.2023 08:09
    Iako grafički danas potpuno inferioran, GTA SA mi je i dalje najdraži.

    No, videćemo dogodine.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Nauka i tehnologija