Instagram uveo mogućnost menjanja poslate poruke, ali samo 15 minuta nakon slanja

Društvena mreža Instagram dodala je novu funkciju u tu aplikaciju zahvaljujući kojoj će korisnici moći da uređuju poslate poruke, ali ova opcija će biti dostupna samo 15 minuta nakon slanja.
Instagram uveo mogućnost menjanja poslate poruke, ali samo 15 minuta nakon slanja
Foto: Pixabay
Korisnici Instagrama ranije nisu mogli da isprave grešku u poruci koja je poslata, već su morali da je obrišu i ponovo napišu ispravnu verziju.
Da biste izmenili poslatu poruku, potrebno je da je pritisnete i držite dok se ne pojavi iskačući meni, a tada izabrati stavku "uredi" (edit), navodi se na vebsajtu kompanije Meta.
Nakon unetih izmena poruka će biti označena kao "uređena" ("edited").
 
Platforma WhatsApp, koja se takođe nalazi pod okriljem kompanije Meta, još prošle godine je dobila funkciju uređivanja poruka nakon slanja, a vreme za izmene je takođe ograničeno na 15 minuta.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Nauka i tehnologija