TikTok razvija novu aplikaciju, ideja da bude konkurencija Instagramu

Platforma Tiktok planira da objavi novu aplikaciju za deljenje fotografija koja je po funkcionalnosti slična društvenoj mreži Instagram.
TikTok razvija novu aplikaciju, ideja da bude konkurencija Instagramu
Foto: Pixabay
Kompanija je već poslala obaveštenja nekim korisnicima o lansiranju novog proizvoda pod nazivom TikTok Notes, prenosi portal TechCrunch.
 
U saopštenju se kaže da kompanija uskoro pokreće "novu aplikaciju za objave sa fotografijama" i da će se postojeće objave korisnika deliti u aplikaciji Tiktok Notes.
Korisnici će moći da izaberu da ne dele svoje objave sa slikama u novoj aplikaciji.
 
Tiktok je potvrdio da radi na aplikaciji, ali je naveo da još nije dostupna.
Tiktok takođe esperimentiše i sa drugim formatima kao što su video snimci od 30 minuta, pa i sa tekstualnim objavama koje su uobičajene za platforme X ili Threads.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Nauka i tehnologija