Instagram omogućio istovremeno objavljivanje postova na više profila

Instagram uvodi novu mogućnost za svoje korisnike koja se odnosi na istovremeno objavljivanje postova na više profila.
Instagram omogućio istovremeno objavljivanje postova na više profila
Foto: Pixabay
Opcija će biti dostupna svim korisnicima uređaja s operativnim sistemom iOS, a da li će je i kada dobiti korisnici Androida zasad nije poznato.
 
Kada korisnik dobije opciju "self-regram", ona će se pojaviti pre nego što objavite novi post. Ispod opcija da označite ljude i dodate svoju lokaciju pojaviće se opcija "Post to Other Accounts" (objavi na drugim profilima) koja će vam omogućiti da odaberete druge profile na kojima želite da se post pojavi. 
 
Ova nova opcija mogla bi uštedeti vreme mnogim ljudima koji vode nekoliko poslovnih profila, a danas je popularno imati više od jednog ličnog profila koji nema veze s poslom.
 
U prošlosti su se pojavljivale glasine o ovoj opciji, ali su one tada demantovane. Međutim, prošle godine je uvedena opcija ponovnog deljenja storyja koja je korisnicima omogućila da podele, odnosno preuzmu story drugog korisnika. Instagram za Android testira i prečicu za uvođenje fotografija iz Google Photosa.
 
Neki korisnici iOS-a već mogu koristiti novu opciju "self-regram".

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Nauka i tehnologija