Nove opcije stižu u Gmail

Google se konačno pozabavio jednom od najiritantnijih stvari u intrefejsu Gmaila, i to tako što je "doterao" i izmenio padajući meni do koga se dolazi desnim klikom.
Nove opcije stižu u Gmail
Foto: Pixabay
Dodavanje novih opcija bi ovaj meni trebalo da učini mnogo upotrebljivijim, kako novo ažuriranje bude sve više ulazilo u upotrebu. 
 
Stvar je veoma jednostavna. Kada ste ulogovani u Gmail, desnim klikom na neku od poruka u inboksu dobićete padajući meni sa setom standardnih opcija za manipulaciju porukama: reply, forward, label, move, mute, snooze. 
 
Moglo bi se reći da jo ovim prečicama tu oduvek i bilo mesto, budući da mnogo olakšavaju rad. 
 
Padajući meni trenutno nudi samo tri opcije (archive, mark as unread, delete). 
 
Iz Googlea navode da bi većina korisnika nove "desni klik" opcije trebalo dobije oko ili neposredno posle 22. februara.
  • Rade

    23.02.2019 07:23
    Foliranti
    Od kako su shvatiti da je svet prihvatio njihov proizvod,postali su neshvatljivo drski i cinicni prema svojim korisnicima.
    Ovo njihovo objasnjenje i ispravka nakon toliko godina je naprosto smesno,sve me podseca na onu staru pricu o pekaru. Ja pravim najbolji hleb na svetu ali res koricu cu vam dati jednog lepog dana,za sada jedite sredinu ona je bolja za vase zube.interesantno je kako IT strucnjaci cute i ne stite trziste od ovako osionih manipulatora nasom intimom.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Nauka i tehnologija

Sojuz lansiran prema svemirskoj stanici

Ruska svemirska letelica Sojuz s ruskim kosmonautom i dvema astronautkinjama, beloruskom i američkom, lansirana je s kosmodroma Bajkonur u Kazahstanu prema Međunarodnoj svemirskoj stanici (ISS).