Huawei predstavlja telefon sa pop-up kamerom

Huawei se sprema da predstavi novi uređaj iz P serije koji će imati pop-up selfi kameru.
Prema nekim navodima telefon će se zvati Huawei P Smart Z i nastavlja trend koji su započeli vivo NEX S i the Oppo Find X.
 
Pojavile su se i prve fotografije sa nekim od specifikacija. Ukoliko se ispostave tačnim, novi Huawei telefon koji će se svrstati negde pri dnu srednje klase, imaće pop-up kameru koja izlazi iz kućišta a biće opremljena sa 16 megapiksela. Ova opcija doneće i mogućnost da displej zaista ide od ivice do ivice.
 
Ekran je veličine 6.59 inča sa Full HD+ rezoluciom od 2340 x 1080 px sa gustinom piksela od 391 ppi i odnosom strana 19.5:9.
 
Tu je četiri gigabajta RAM uz 64 gigabajta interne memorije ali i masivna baterija kapaciteta 4,000 mAh battery.
 
Glavna kamera je dualna i ima sočivo od 16MP (f/1.8) kao i dubinsko sočivo od 2MP (f/2.4).
 
Cena bi trebalo da bude oko 210 evra.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Nauka i tehnologija

Sojuz lansiran prema svemirskoj stanici

Ruska svemirska letelica Sojuz s ruskim kosmonautom i dvema astronautkinjama, beloruskom i američkom, lansirana je s kosmodroma Bajkonur u Kazahstanu prema Međunarodnoj svemirskoj stanici (ISS).