Microsoft razmišlja o specijalnom dugmetu za Office na tastaturi

Kompanija Microsoft razmišlja o dodavanju specijalnog dugmeta za Office na tastature.
Microsoft razmišlja o specijalnom dugmetu za Office na tastaturi
Foto: Pixabay
Novo dugme bi omogućilo dodatne prečice za Office aplikacije uključujući mogućnost brzog deljenja dokumenata i fajlova. Microsoft sprovodi istraživanje među testerima dugmeta Office koji šalju povratne informacije o njegovom radu.
 
Čini se da Microsoft planira da zameni sekundarno Windows dugme na desnoj strani specijalnim dugmetom za Office. U programu testiranja mogu učestvovati oni koji imaju školski ili poslovni Microsoft nalog, a pitanja se odnose na ključne prečice, kao i na to da li testeri žele ovo dugme na laptopima. 
 
Microsoft ima specijalnu Windows dugmad na tastaturama već 25 godina, tačnije, otkako se pojavila tastatura Microsoft Natural 1994. godine. Većina tastatura ima dva Windows dugmeta i dodatno dugme za meni, jer Microsoft ne sertifikuje tastature za korišćenje Windowsa bez specijalnih dugmadi s Windows oznakom.
  • Pobrć

    21.06.2019 01:35
    Jadni nixaši.. moraće opet da smišljaju fejk imena za dugmad.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Nauka i tehnologija