Izraelska policajka ubijena u Jerusalimu

Trojica Palestinaca naoružana automatskim oružjem, eksplozivnim napravama i noževima danas su u Jerusalimu ubila jednu izraelsku policajku i drugu teško ranila, a potom su policajci ubili napadače, saopštile su izraelske vlasti.
Napad se dogodio kada su izraelski policajci u patroli primetili trojicu ljudi koji su im bili sumnjivi kraj Kapije Damask u jerusalimskom starom gradu, glavnom mestu za šoping Palestinaca, na kome inače ima puno turista, rekla je policijska portparolka Luba Samri. Oficiri su ih zaustavili i jednom od njih počeli da kontrolišu ličnu kartu, dok su druga dvojica izvadila noževe i napala dve policajke.
 
Jedna od njih, devetnaestogodišnja Hadar Koen kasnije je podlegla ranama. Policajci su pucali i ubili trojicu Palestinaca, a potom deaktivirali eksplozivne naprave koje su napadači nosili.
 
Izraelski medij navode da se ni za jednog napadača ne zna da je povezan s nekom terorirističkom organizacijom.
 
Od sredine septembra 27 Izraelaca je ubijeno u napadima Palestinaca. Najmanje 154 Palestinca ubijena su izraleskom vatrom, uključujući 109 onih za koje Izrael tvrdi da su bili napadači. Ostali su ubijeni u sukobima s vojnicima.
 
Autor: Beta

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet