Indija: Silovao pa zapalio devojčicu

Indijska policija saopštila je da je 15-godišnja Indijka koja je ove nedelje silovana a potom ju je napadač zapalio, preminula u bolnici u Nju Delhiju gde je primljena zbog teških opekotina.

Policija u indijskoj saveznoj državi Utar Pradeš navela je da je Jadram Sing rano jutros podlegla povredama i dodala da je uhapsila 20-godišnjeg Indijca optuženog za silovanje i pokušaj spaljivanja devojke u jednom selu u blizini Nju Delhija.

Mlada Indijka primljena je u bolnicu sa opekotinama koje su obuhvatale 95 odsto njenog tela.

Taj napad je jedan u seriji sličnih napada silovanja žena i dece koji su nedavno prijavljeni u Indiji uprkos uvođenju pre tri godina pooštrenih zakona protiv seksualnog zlostavljanja u toj zemlji.

Autor: Beta, Tanjug

  • radjaj sinove

    09.03.2016 14:33
    Eto sta se desava kada u jednoj drzavi ima vise ljudi nego pacova...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet