Danas zatvoren metro u Vašingtonu

Čitav sistem podzemne železnice Vašingtona će danas biti zatvoren radi hitne inspekcije električnih instalacija, nakon što je u ponedeljak požar u metrou uzrokovao veliki poremećaj u prevozu.
Podzemna železnica u američkoj prestonici neće raditi 29 sati, počev od ponoći po lokalnom vremenu pa do najmanje pet sati izjutra u četvrtak. Tokom inspekcije radnici će pregledati čak 1.200 uređaja.
 
Požar u vašingtonskom metrou izbio je u ponedeljak u tunelu ispod stanice Mekferson skver, oko sat vremena pre nego što je metro trebalo da se otvori.
 
Isti tip kabla se zapalio i u januaru 2015. godine u blizini "L'Enfan Plaza", kad je dim u kratkom roku ispunio tunel i stanicu, pri čemu je jedna žena poginula, a više ljudi je zatražilo medicinsku pomoć.
 
Autor: Agencije

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet