Ugasio se motor aviona, pilot povređen pri prinudnom sletanju

Pilot "cesne", hrvatski državljanin, teško je povređen kad mu se u utorak uveče, prilikom sletanja na aerodrom Lučko, ugasio motor aviona pa je morao prinudno da sleti na oko 300 metara od praga piste.

Incident se dogodio u utorak oko 19:20 časova, a na letelici "cesna 210L", hrvatskih registarskih oznaka, tom prilikom je nastala velika materijalna šteta.

Nakon što su Agenciju za istraživanje nesreća u vazdušnom, pomorskom i železničkom saobraćaju o ovoj nesreći obavestili iz Hrvatske kontrole letenja, Ministarstva unutrašnjih poslova i Državne uprave za zaštitu i spasavanje, izvršen je uviđaj i istraga je u toku.

Autor: Agencije

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Rusija proteruje diplomatu Moldavije

Zvanična Moskva odlučila je da na nedavno proterivanje zaposlenog u ruskoj ambasadi u Moldaviji odgovori uzvratnom merom i protera zaposlenog u ambasadi Moldavije u Moskvi.