Ubijeno troje zatvorenika, 14 ranjeno u neredima u zatvoru

Zvaničnici u Meksiku saopštili su da su tri zatvorenika ubijena, a 14 ranjeno u neredima u zatvoru Topo Čiko, istom onom u kome je u februaru poginulo 49 ljudi.

Do incidenta je došlo samo nekoliko dana uoči planirane posete Guvernera Haime Rodrigeza zatvoru koji se nalazi u Montereju.

Jedanaestog februara u sukobima dve frakcije kartela Zetas zaplenjeno je više od 200 komada oružja i uhapšeni su neki od upravnika zatvora.

Meksički ministar unutrašnjih poslova Migel Osorio Čong izjavio je da je prethodni incident pokazao da u zatvoru nema uprave, već da je prisutna korupcija.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet