Nemac pucao na izbeglički centar, povređeni petogodišnja devojčica i mladić

Nemačka policija je saopštila da je muškarac pucao iz vazdušne puške na izbeglički centar na zapadu Nemačke, pri čemu su lakše povređeni petogodišnja devojčica i 18-godišnji mladić.

Napadač (21) je pucao sa prozora svog stana, koji se nalazi na trećem spratu i samo je 40 metara udaljen od izbegličkog centra.

Majka devojčice iz Makedonije je primetila da je detetu povređena noga, ali je prvo mislila da ju je neko pogodio kamenom. Nedugo potom je jedan svedok, međutim, video napadača kako puca iz svog stana, pri čemu je ranio 18-godišnjeg Sirijca u nogu.

Policajci su pretražili napadačev stan, u kojem su pronašli vazdušnu pušku i municiju. On, međutim, nije priveden pošto, kako navodi policija, "nije bilo osnova za njegovo hapšenje".

  • Steva

    14.06.2016 00:43
    Slika i prilika EU, kako tretiraju druge tako ce im se i vratiti. Samo kad nas optuzuju za svasta a sami su neopevani zlocinci...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet