Ruske banke na meti hakera

Pet glavnih ruskih banaka našle su se na meti hakera.
Serija hakerskih napada, koja je počela 8. novembra, predstavlja prvi ovogodiššnji veliki talas hakerskih napada na ruske banke, navodi se u izvešštaju antivirusne kompanije „Laboratorija Kasperski.
 
Ranije u sredu, izvor blizak Centralnoj banci izjavio je da je pet velikih ruskih banaka u utorak bilo izložženo hakerskom napadu ne preterano velike snage. Prema podacima "„Laboratorije Kasperski" napadi su počeli 8. novembra u 16 sati po moskovskom vremenu i jošš uvek traju.
  • Zivan

    10.11.2016 09:53
    Stalno su nam servirane vesti da ruski hakeri upadaju u institucije i banke zapadnih država. Odjednom, ispostavlja se da hakeri sa središtem u SAD napadaju najveće ruske banke...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

EU uvodi nove sankcije Iranu

Evropska unija odlučila je da uvede nove sankcije Iranu, usmerene protiv proizvođača dronova i raketa, izjavio je predsednik Evropskog saveta Šarl Mišel.