Sinu obolelom od leukemije ubrizgala izmet u vene da mu pomogne

Tifani Albert (41) optužena je da je svom sinu, koji je bio na lečenju od leukemije, ubrizgala izmet u vene, čime je dovela njegov život u neposrednu opasnost.

Naime, kako prenosi "Vašington post", lekari su bili zbunjeni kada je infekcija napala tinejdžera, koji je bio pod hemoterapijom na dečijoj bolnici "Rilej" u Indianapolisu. Petnaestogodišnjak je lečen od leukemije u avgustu, ali učestale dijareje, prehlade i povraćanja su ga primorali da se vrati u bolnicu.

Ispitivanja su pokazala da uzrok ovoga nije bio rak. Zbog zabune oko dečakovih simptoma, zatražena je analiza krvi koja je potvrdila da su u njegovom krvotoku pronađeni mikrobi povezani sa fekalijama.

Albertova je pred Sudom za zlostavljanje dece u Indijani rekla kako je ubrizgala vodu da bi "isprala" krvotok dečaka jer su ga lekovi koji su mu davani, "spržili". Nakon toga, ipak je priznala kako je dečaku ubrizgala izmet koji je čuvala u kesi u njegovoj bolničkoj sobi.

Lekari su rekli da je dečak preživeo septički šok i da je trenutno moguće fatalno kašnjenje sa hemoterapijom, zbog lečenja infekcije.

Motiv ovoj majci je, prema izjavi koju je dala sudu, bio da premesti sina sa intenzivne nege na neko drugo odeljenje u bolnici gde bi imao "bolje lečenje". Alberova je puštena u sredu uz kauciju od 80 hiljada dolara i prebačena je u Ohajo. Sledeće saslušanje zakazano je za januar. Kao posledicu, sudija joj je zabranio kontakt sa sinom.

Ovo nije prvi put da se u Americi dešava da majka fekalijama otruje svoje dete. Jula 2015. godine, sud u Zapadnoj Virdžiniji osudio je jednu ženu na šest godina zatvora jer je svom devetogodišnjem detetu ubrizgala injekciju izmeta.

  • kralj

    30.11.2016 16:19
    Ameriko, vi nekome krojite sudbinu??!!! Pa ima li tamo normalnih???
  • Glava

    30.11.2016 15:13
    Za Anu
    O, da li si ti normalna!
  • ana

    29.11.2016 08:55
    jazu da se tako leci autisticnost izmetom osobe koja nema klostridiju

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet