Dodik napao novinarku N1: Vi ste neprijatelj

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik na prijemu za predstavnike medija u Banjaluci verbalno je napao novinarku N1 Snežanu Mitrović.
On je tu televiziju nazvao "neprijateljskom televizijom" i "delom revolucije".
 
Novinarka Mitrović je predsedniku RS postavila pitanje da li očekuje da 2017. godina bude godina socijalnih nemira i tenzija, ali je umesto odgovora, Dodik verbalno napao novinarku. 
 
"Vaša televizija će učiniti da to tako bude. Vi ste deo revolucija. Vi ste revolucionari. Prošlo je vaše vreme, vi ćete pokušati, ali nećete uspeti. Plašt koji vi sakrivate je da ste vi neka objektivna televizija koja radi u interesu javnosti. Vi radite u interesu destabilizacije, a ovaj narod mora znati da je N1 neprijateljska televizija, i vi ste neprijatelj", rekao je Dodik. 
 
Predsednik RS je novinarku Mitrović verbalno napao i krajem septembra prošle godine.
  • niko

    29.12.2016 10:38
    jeste
    Ja smatram da je lik u prevu.
  • Lord Sit

    29.12.2016 09:20
    Seljače iz Laktaša, odraslo na fazonima najbahatijih beogradskih bitangi, i ne ume bolje... Sila i buka - to su njegovi glavni argumenti.
  • Nick

    29.12.2016 08:51
    RATNI HUSKACI
    Ne volim Dodika ali ovo je tacno. Svaki j*** dan pricaju o ratu i posledicama rata. Pogotogu onaj sto vodi emisiju sa jednim gostom u udarnom terminu. Od toga zive, od stvaranja tenzija

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet