Hilari Klinton razmišlja da se kandiduje za gradonačelnicu Njujorka

Bivša kandidatkinja za predsednicu SAD Hilari Klinton razmatra mogućnost da se kandiduje za gradonačelnicu Njujorka, prenosi list "Njujork dejli njuz".
Prema rečima sagovornika lista, Klintonova nije isključila mogućnost da učestvuje u trci za mesto gradonačelnika najvećeg američkog grada.  
 
Navodi se da mandat aktuelnog gradonačelnika Bila de Blazija ističe krajem ove godine. Klintonova je 8. novembra prošle godine izgubila predsedničku trku sa republikancem Donaldom Trampom, koji će stupiti na dužnost posle inauguracije 20. januara. 
  • Zivan

    08.01.2017 14:26
    Ova žena bolesno voli vlast.
    Političku karijeru je počela kao aktivista Republikanske stranke, što ne bi trebalo da čudi jer potiče iz porodice koja je decenijama oslonac ove partije. Problem je što je 1964.godine podržavala republikanskog kandidata Berija Goldvotera, izrazitog rasistu koji se zalagao za povratak rasne segregacije. Pobedio je Lindon Džonson.
    Tek nekoliko godina nakon što se udala za Klingtona definitivno je procenia da je bolje da se okrene demokratama. Gazi preko leševa samo da sačuva funkciju...
  • Mile zlojeb

    08.01.2017 13:45
    Ima kod mene upražnjeno mesto predsednika SKupštine stanara, pa ako je gospođa zainteresovana neka pošalje CV.
  • haha

    08.01.2017 12:50
    Ova je kao Jeremić - pukla na izbrima za veću poziciju pa sada utehe radi hoće da se kandiduje za nižu. Mora da bude neka vlast inače ne zna šta će sa sobom.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Izrael napao Iran

Izrael je rano jutros napao Iran, a u blizini grada Isfahana i Tabriza na severozapadu zemlje čuo se zvuk eksplozija zbog aktiviranja protivvazdušne odbrane, javili su iranski mediji.

EU uvodi nove sankcije Iranu

Evropska unija odlučila je da uvede nove sankcije Iranu, usmerene protiv proizvođača dronova i raketa, izjavio je predsednik Evropskog saveta Šarl Mišel.