Slobodan Šaranović likvidiran pred kućom iz automobila u pokretu

Slobodan Šaranović (78), osumnjičeni za ubistvo Nikole Bojovića (39) ubijen je sinoć oko 22 sata u Budvi, saopštila je policija.

Na Šaranovića je pucano iz kola u pokretu u budvanskom naselju Dubovica. Na njega su nepoznati napadači pucali iz automobila, nakon čega je Šaranović ostao na mestu mrtav.

Neposredno nakon što su se čuli rafali iz automata, iz kuće je istrčala Šaranovićeva supruga, koja je tokom dana iz Beograda došla u Budvu, prenose "Vijesti".

Policija je nakon ubistva blokirala ceo kvart, a ekipe za uviđaje i kriminalističku tehniku bile su na licu mestu.

MUP Crne Gore potvrdio je Šaranović ubijen oko 22 sata, u naselju Dubovica u Budvi, upotrebom vatrenog oružja, od strane nepoznatog lica na čijoj se identifikaciji radi.

Šaranović, vlasnik firmi u Crnoj Gori, Srbiji i Austriji, krajem prošle godine prijavio je tužilaštvu i policiji da je njemu nepoznati mladić planirao da ga ubije, ali je u poslednjem momentu odustao od te namere. Šaranović je tada inspektorima budvanske policije ispričao da mu je na ulici prišao mladić i uperio pištolj u njega i rekao da ima zadatak da ga ubije, ali da je odustao od toga, prenosi crnogorski CDM.

Šaranović je 8. decembra prošle godine pušten iz pritvora u Spužu gde je proveo skoro tri godine zbog sumnje da je sa Ratkom Koljenšićem iz Danilovgrada organizovao ubistvo Nikole Bojovića, brata Luke Bojovića, navodnog vođe Zemunskog klana, u centru Beograda 29. aprila 2013. godine.

Od trenutka hapšenja, Šaranović je negirao krivicu. Nedavno je tokom ročišta na kojem se razmatrala kasnije vraćena optužnica kazao da "ako ikada bude u mogućnosti da će se "odužiti" svima koji su mu smestili da odgovara pred sudom".

Luka Bojović je navodno stajao iza ubistva Šaranovićevog brata Branislava. Branislav Šaranović je inače ubijen u Beogradu u oktobru 2009. godine, a Nikola Bojović krajem aprila 2013. godine.

  • Novosadjan

    12.03.2017 20:56
    Gde se odigrava sledece kolo valda nije u ns
  • Misko

    12.03.2017 14:06
    Info
    Da li su sledeci Ratko Koljenscic ili Filip Korac sa druge strane ?
  • Predragg

    12.03.2017 12:56
    Zbog cega mislite da to ima veze samo sa Crnom Gorom? Pa tu Mafiju je izmislio i zbrinuo nas DB (ili ga nazovite kako god zelite,ali to su pravi vlasnici kapitala,novcanih tokova,imformacija,zivota i smrti u Srbiji i MG).

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Slavili Hitlerov rođendan, pa privedeni

Austrijska policija saopštila je da je privedeno četvoro Nemaca nakon što su položili bele ruže na prozor kuće u kojoj je rođen Adolf Hitler u zapadnoj Austriji, povodom godišnjice njegovog rođenja.