Majka i maloletna ćerka poginule u udesima u razmaku od pola sata

Džuli Paterson (39) Žena iz Alabame i njena osmogodišnja ćerka Elizabet poginule su u dva odvojena udesa u razmaku od samo 30 minuta.
Dve saobraćajne nesreće dogodile su se na udaljenosti od svega desetak kilometara.
 
"Automobil u kojem je bila majka frontalno se sudario s drugim vozilom. Samo pola sata kasnije njena ćerka prelazila je ulicu kada ju je pokosio automobil", saopštili su nadležni i dodali da su se oba udesa dogodila na istom putu, u blizini njihove kuće, prenosi Blic.
 
Kako prenosi "Hafington post", devojčica je nedavno proslavila rođendan, a stradala je nekoliko minuta nakon što je izašla iz školskog autobusa.
 
Istraga o udesima je u toku, a meštani gradića u kojem su živele majka i ćerka šokirani su tragičnom slučajnošću koju, kako kažu, nikada pre nisu videli.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet