VIDEO: Terali radnike da jedu bubašvabe i piju urin

Menadžeri kineske prodavnice za kućnu opremu u zatvoru su zbog okrutnog kažnjavanja zaposlenih, koje su bičevali, terali da jedu bubašvabe i piju urin kada ne bi prodali dovoljno robe.
VIDEO: Terali radnike da jedu bubašvabe i piju urin
Foto: Pixabay (Ilustracija)
Užasni prizori ponižavanja radnika snimljeni su u gradu Zunji, da bi se munjevito proširili društvenim mrežama tokom ove nedelje.
 
Navodno su se pojavili i odlomci interne komunikacije u kojima se za neuspeh da se ispune mesečne kvote predlaže da šefovi timova pojedu po tri bubašvabe za svaku propalu prodaju.
 
Ovo nisu jedine "kreativne" kazne koje su predviđene. Naime zaposleni su morali da piju i vodu iz toaleta i sirće, dok su neki navodno prodavali uloške i kondome na ulici.
 
Dvojici menadžera određen je pritvor od 10 dana, a trećem od pet dana.
 
Mnogi na društvenim mrežama se pitaju zato se radnici nisu pobunili, dok lokalni portal navodi da su im dugovali platu za dva meseca i da nisu hteli da daju otkaz dok ne dobiju novac. Takođe se sumnja da im je firma pretila drastičnim smanjenjem otpremnina u slučaju da odu.
 
  • .

    11.11.2018 10:39
    Sareno
    U svakom narodu ima kretena!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet