S porukom preko golih grudi istrčala pred vozilo Donalda Trampa

Prilikom prolaska konvoja predsednika SAD Donalda Trampa Jelisejskim poljima u Parizu, dogodio se incident kada je jedna žena golih grudi istrčala pred kola.
Dok se kolona s Trampovim vozilom kretala ka Trijumfalnoj kapiji gde će će se održati svečanost povodom obeležavanja sto godina od završetka Prvog svetskog rata, ona je uspela da prođe i pored velikog prisustva policije.
 
Istrčala je pred kola gola s napisanom porukom preko grudi. Policija je reagovala i savladala je pre nego što je došla u kontakt sa Trampovom kolonom. Žena, koja se opirala hapšenju, sklonjena je sa centralne pariske ulice.
 
 
Foto: Rojters
 
Oko 10.000 policajaca obezbeđuje današnju ceremoniju kojoj prisustvuju šefovi država ili vlada osamdesetak država, neposrednih ili posrednih učesnica Velikog rata. 
 
Ranije su tri aktivistkinje organizacije "Femen" uhapšene u Parizu nakon što su pokušale golih grudi da protestuju ispred Trijumfalne kapije. Tri aktivistkinje su nosile transparente "Dobrodošli ratni zločinci", dok im je na grudima bilo ispisano "Lažni mirotvorci/stvarni diktatori".
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet