Izbačeni sa leta jer nisu znali engleski

Dvoje španskih državljana, bračni par, izbačeni su iz aviona kompanije KLM na letu iz Amsterdama za Madrid jer nisu razumeli instrukcije na engleskom.
Izbačeni sa leta jer nisu znali engleski
Foto: Pixabay (Ilustracija)
Problem je nastao kad je jedan od članova posade hteo da premesti ručni prtljag para. Čovek koji govori samo španski, nije želeo da mu premeštaju torbu jer se u njoj "nalazio računar".
 
Stjuard je tada bezuspešno na engleskom pokušao da se objasni sa putnikom, a uskoro se umešao i pilot, koji je odlučio da taj par izbaci sa leta.
 
"Rekli su nam da izađemo iz aviona, izbacili su nas", rekao je taj Španac.
 
Holandska kompanija kasnije se izvinila, ali i objasnila da je posada primenila neophodnu proceduru zbog bezbednosti i kako bi se izbegla "dodatna kašnjenja ostalih klijenata".
  • Marko

    12.11.2018 07:39
    Jedini lek
    Vratiti milo za dradi istom merom,samo tako prostake naucis pameti.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet