Hilari Klinton se ponovo sprema za Belu kuću

Bivša prva dama i državna sekretarka spremiće se za "Hillary 4.0" kampanju za 2020. godinu, javljaju američki mediji, a prenosi Al Jazeera Balkans.
Hilari Klinton se ponovo sprema za Belu kuću
Foto: Youtube (Screenshot)
Nekadašnja kandidatkinja demokrata na američkim predsedničkim izborima Hilari Klinton će po treći put pokušati ući u Belu kuću, prenose američki mediji.
 
Napisali su to u tekstu, koji je objavio The Wall Street Journal, njen dugogodišnji savetnik Mark Pen i bivši njujorški političar Andrew Stein.
 
Prema njihovim predviđanjima, bivša prva dama i državna sekretarka spremiće se za "Hillary 4.0" kampanju za 2020. godinu. Penn i Stein napisali su u tekstu da će se u trci 2020. godine Hilari Klinton predstaviti kao predvodnik liberala, preneo je portal Politico. Ona neće dozvoliti da joj neka "mala stvar, poput dva zapanjujuća poraza, stoje na putu za Belu kuću", napisali su Penn i Stein.
 
Hilari Klinton je nedavno izjavila kako bi želela da bude predsednica, iako je prethodno rekla da ne želi ponovo da se kandiduje za taj položaj.
  • Bogoslov

    13.11.2018 06:56
    1 2 3
    wamp eer
  • dule

    12.11.2018 23:44
    Tada će imati 73 godine, tako da ako pobedi em će biti prva žena, em će biti najstariji izabrani predesdnik u SAD.


    Teško da će biti kandidat.
  • Posmatrač

    12.11.2018 22:57
    Uzeće za potpredsednicu... onu Moniku ili onu Madlen?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Slavili Hitlerov rođendan, pa privedeni

Austrijska policija saopštila je da je privedeno četvoro Nemaca nakon što su položili bele ruže na prozor kuće u kojoj je rođen Adolf Hitler u zapadnoj Austriji, povodom godišnjice njegovog rođenja.